Informace o produktu "Cukr z květu kokosové palmy bio"
Tradiční produkt vyrobený ruční výrobou: Muži, takzvaní Sap-Gatherers, lezou do koruny palmy a řezají květy kokosových palem. Vytékající nektar se sbírá a okamžitě se vaří na otevřeném plameni. Poté pomalu chladne a pod mícháním krystalizuje na cukr. Se svou unikátní chutí karamelu je vhodný k alternativnímu slazení dezertů, pečiva a jiných sladkostí.
Příprava
Cukr s unikátní chutí karamelu, vhodný k alternativnímu slazení. Výroba ruční prací: Nektar sklizený přímo z květu palmy se okamžitě vaří a při ochlazování krystalizuje na cukr.
Složení
coconut blossom sugar*
*Z kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové údaje a detaily produktu
Kalorie [kj]
1607 kj
Kalorie [kcal]
384 kcal
Tuky
0.6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0.3 g
Sacharidy
93 g
Z toho cukry
86 g
Vláknina
1 g
Bílkoviny
1.2 g
Sůl
0.19 g
Číslo produktu:
22013
GTIN/EAN:
4026363220134
Hmotnost:
25kg
Spotřebujte do:
31.07.2026
Původ:
ID
Ekologický kontrolní bod:
DE-ÖKO-003
Odeslat B2B dotaz
Naší specializací je hledání individuálních řešení pro naše B2B zákazníky. Jaké výzvy máte momentálně, se kterými vám můžeme pomoci? Použijte prosím níže uvedený formulář a my vám odpovíme nejpozději následující pracovní den.
Odeslat žádost
* Povinné pole; Vaše údaje zpracováváme pouze za účelem vyřízení vašeho dotazu. Odesláním dotazu prohlašujete, že jste četli Prohlášení o ochraně osobních údajů a souhlasíte se zpracováním vašich údajů v souladu s tímto prohlášením.