Prostredek na zahuštování a vazbu, ciste rostlinná alternativa k gelatíne. Vhodné ke zahuštování omácek, krému, tortového polev.
Příprava
Agar Agar rozmíchat do studené tekutiny, donést k varu a nechat varit 2 min. Pro studené hmoty: Agar Agar smíchat se studenou tekutinou v malém hrnci, donést k varu a nechat varit 2 min. Postupne pridávat a míchat studené ingredience. Agar-Agar se zahuštuje až pri ochlazování, optimální zahuštovací stupen se dosáhne v lednicce. Dávkování: 1 lžicka (2g) odpovídá asi 5 lístkum gelatíny, 4g na 0,5l tekutiny/ovoce dává pevný želé.
Složení
agar agar*
*Z kontrolovaného ekologického zemědělství
Výživové údaje a detaily produktu
Kalorie [kj]
778 kj
Kalorie [kcal]
186 kcal
Tuky
0.6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny
0.2 g
Sacharidy
2.2 g
Z toho cukry
0.5 g
Vláknina
85.3 g
Bílkoviny
0.3 g
Sůl
0.45 g
Číslo produktu:
40798
GTIN/EAN:
4026363407986
Hmotnost:
1kg
Spotřebujte do:
22.11.2026
Původ:
ES
Ekologický kontrolní bod:
DE-ÖKO-003
Odeslat B2B dotaz
Naší specializací je hledání individuálních řešení pro naše B2B zákazníky. Jaké výzvy máte momentálně, se kterými vám můžeme pomoci? Použijte prosím níže uvedený formulář a my vám odpovíme nejpozději následující pracovní den.
Odeslat žádost
* Povinné pole; Vaše údaje zpracováváme pouze za účelem vyřízení vašeho dotazu. Odesláním dotazu prohlašujete, že jste četli Prohlášení o ochraně osobních údajů a souhlasíte se zpracováním vašich údajů v souladu s tímto prohlášením.