Prostředek na zahušťování a vazbu, čistě rostlinná alternativa k gelatíně. Vhodné ke zahušťování omáček, krémů, tortového polev.
Příprava
Agar Agar rozmíchat do studené tekutiny, donést k varu a nechat vařit 2 min. Pro studené hmoty: Agar Agar smíchat se studenou tekutinou v malém hrnci, donést k varu a nechat vařit 2 min. Postupně přidávat a míchat studené ingredience. Agar-Agar se zahušťuje až při ochlazování, optimální zahušťovací stupeň se dosáhne v ledničce. Dávkování: 1 lžička (2g) odpovídá asi 5 lístkům gelatíny, 4g na 0,5l tekutiny/ovoce dává pevný želé.
Složení
agar agar*
*Z kontrolovaného ekologického zemědělství
Číslo produktu:
40798
GTIN/EAN:
4026363407986
Hmotnost:
1kg
Spotřebujte do:
22.11.2026
Původ:
ES
Ekologický kontrolní bod:
DE-ÖKO-003
Odeslat B2B dotaz
Naší specializací je hledání individuálních řešení pro naše B2B zákazníky. Jaké výzvy máte momentálně, se kterými vám můžeme pomoci? Použijte prosím níže uvedený formulář a my vám odpovíme nejpozději následující pracovní den.
Odeslat žádost
* Povinné pole; Vaše údaje zpracováváme pouze za účelem vyřízení vašeho dotazu. Odesláním dotazu prohlašujete, že jste četli Prohlášení o ochraně osobních údajů a souhlasíte se zpracováním vašich údajů v souladu s tímto prohlášením.