Informace o produktu "Florentinská smes BIO 10x500g"
Suchá smes pro výrobu florentinských peciv, vcelích úlu nebo jako povrchová úprava sušenek a jiného peciva.
Příprava
Základní receptura: 500g Florentinské smesi, 125g nasekaných mandlí, 125g mandlových plátku. Dukladne promíchat všechny ingredience. Vložit 25g smesi do florentinských kruhu (10 cm) nebo na silikonový podklad. Teplota pece: 180 °C (50 °C pod teplotou pro pecení rohlíku), doba pece: asi 8 minut (dle druhu peciva, váhy a typu trouby). Florentinské pecivo lze pripravit i z jiných orechu nebo semen. Podíl techto surovin lze zvýšit podle chuti.
Naší specializací je hledání individuálních řešení pro naše B2B zákazníky. Jaké výzvy máte momentálně, se kterými vám můžeme pomoci? Použijte prosím níže uvedený formulář a my vám odpovíme nejpozději následující pracovní den.
Odeslat žádost
* Povinné pole; Vaše údaje zpracováváme pouze za účelem vyřízení vašeho dotazu. Odesláním dotazu prohlašujete, že jste četli Prohlášení o ochraně osobních údajů a souhlasíte se zpracováním vašich údajů v souladu s tímto prohlášením.