Suchá smes pro výrobu florentinských peciv, medovníku nebo jako posyp na sušenkách a jiném pecivu. Základní recept: 500g florentinské smesi, 125g mandlí nakrájených, 125g mandlí na plátky. Dukladne promísejte všechny ingredience. Do florentinských kruhu (10 cm) nebo na silikonový podložkový plech naplnte každou 25g smesi. Teplota pece: 180 °C (50 °C pod teplotou pece houskového chleba), doba pece: asi 8 minut (v závislosti na druhu peciva, váze a typu trouby). Florentinské pecivo mužete pripravit i s jinými orešáky nebo semeny nebo mužete zvýšit podíl orechu, semen podle chuti.
Příprava
Základní recept: 500g florentinské smesi, 125g mandlí nakrájených, 125g mandlí na plátky. Dukladne promísejte všechny ingredience. Do florentinských kruhu (10 cm) nebo na silikonový podložkový plech naplnte každou 25g smesi. Teplota pece: 180 °C (50 °C pod teplotou pece houskového chleba), doba pece: asi 8 minut (v závislosti na druhu peciva, váze a typu trouby). Florentinské pecivo mužete pripravit i s jinými orešáky nebo semeny nebo mužete zvýšit podíl orechu, semen podle chuti.
Naší specializací je hledání individuálních řešení pro naše B2B zákazníky. Jaké výzvy máte momentálně, se kterými vám můžeme pomoci? Použijte prosím níže uvedený formulář a my vám odpovíme nejpozději následující pracovní den.
Odeslat žádost
* Povinné pole; Vaše údaje zpracováváme pouze za účelem vyřízení vašeho dotazu. Odesláním dotazu prohlašujete, že jste četli Prohlášení o ochraně osobních údajů a souhlasíte se zpracováním vašich údajů v souladu s tímto prohlášením.