Tmave cervené až cervenohnedé, spíše malé azukibohnenky mají sladkou oríškovou chut. Jsou široce rozšírené predevším v Asii a jsou tam již dlouho používané jako sladká pasta pro tradicní cukrovinky. Malá bobule má také své pevné místo v tradicní cínské medicíne a v makrobiotice. Obsahuje málo tuku a je dobrým zdrojem bílkovin a balastních látek. Azukibohnenky jsou skvele univerzální v použití a hodí se do pyré, salátu, burgeru nebo bratlingu, jako prísada do polévek, jako príloha nebo jako sladká pasta na kreativní dezerty a pecivo. Objevte další powerbohnenky v našem e-shopu: tmave cervené kidneybohnenky, cerné bohnenky nebo malé zelené mungobohnenky. Pokud hledáte bio kvalitu, všechny naše bobule jsou certifikované jako bio. Pro zlepšení chuti a kvality doporucujeme nákup v balení o objemu 5 litru. Pro více informací a receptu navštivte naši stránku s produkty.
Makrobiotika.